Zbiorniki do zakładów mięsnych – zbiorniki dla przemysłu spożywczego

Zbiorniki do zakładów mięsnych idealnie dopasowane do konkretnej produkcji – zbiorniki klasy PREMIUM na substancje niebezpieczne, a także na wodę pitną z atestami PZH

Zbiorniki do zakładów mięsnych są przystosowywane każdorazowo do konkretnego Użytkownika. W zakładach spożywczych używa się wielu substancji niebezpiecznych, m.in.:

NaOH 40%

PIX 113

kwasu siarkowego.

AMARGO jest producentem zbiorników chemoodpornych na wszelkie media agresywne i skrajne. Jesteśmy ekspertami w dziedzinie tworzyw sztucznych – wiemy, jak, jakie i po co dobrać tworzywo sztuczne. Wyspawaliśmy już tysiące zbiorników, w tym zbiorniki bardzo skomplikowane (niektóre projekty składały się z niemal 200 stron projektu!). Profesjonalnie podchodzimy do każdego zapytania, działamy zawsze na bazie wizji lokalnej – mamy mobilne ekipy tak doradców i konsultantów, jak i technologów i spawaczy.

Nasze zbiorniki są atestowane przez Urząd Dozoru Technicznego. Produkujemy także zbiorniki na wodę pitną z atestami PZH.

Wykonujemy zbiorniki magazynowe i procesowe, kompleksowo realizujemy wszelkie projekty, dobierzemy aparaturę i wszelkie elementy. Nasze doświadczenie pozwala na profesjonalne doradztwo i wprowadzenie optymalnych dla danego zakładu funkcjonalności.

Przyjdź do AMARGO i przekonaj się, jak możemy Tobie ułatwić pracę!

Email: biuro@amargo.pl
Tel: +48 22 758 88 27
+48 22 244 29 38
+48 22 201 24 03
Fax: +48 22 722 34 48

Adresy e-mail:
Dział handlowy: handel@amargo.pl
Dział produkcji i prefabrykacji: produkcja@amargo.pl
Logistyka i realizacja zamówień: logistyka@amargo.pl
Dział techniczny, product manager: produkty@amargo.pl

Zbiorniki do mleczarni, zbiorniki chemoodporne, zbiorniki dla mleczarni, do przechowywania substancji wymagających, zbiorniki mleczarskie, zbiorniki magazynowe, zbiorniki procesowe, dopuszczenia UDT, atesty Polskiego Zakładu Higieny, tworzywa w przemyśle spożywczym, zbiorniki dla przemysłu spożywczego