Spotkajmy się podczas XV edycji Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

KIEDY: 20-21.04.2023
GDZIE: POLANICA ZDRÓJ

Przed nami XV edycja Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się w dniach 20-21 kwietnia 2023 w Polanicy Zdrój. To jedno z największych spotkań przedstawicieli browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych – nie może na nim zabraknąć także i Amargo! Jak zapewnia Organizator spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń, nawiązania kontaktów oraz zapoznania się z nowościami rynkowymi.

Branża spożywcza jest nam bardzo bliska!

Jako że od wielu lat dostarczamy kompleksowych rozwiązań dla branży spożywczej – od projektu i audytu, przez dobór i produkcję zbiorników wyposażonych w instalacje towarzyszące, automatyzację, po serwisy i przygotowanie do przeglądów UDT – i w związku z tym znamy potrzeby i wyzwania tego sektora, z pewnością będziemy mieli o czym rozmawiać! Współpraca z największymi zakładami spożywczymi (i nie tylko) wpływa na nasz rozwój – dla Was. To dzięki Wam wdrażamy rozwiązania i technologie spełniające restrykcyjne wymagania rynku i pozwalające realizować trendy, jakie stawia przed branżą zmieniająca się rzeczywistość. Dlatego też szczególnie ważna jest możliwość wymiany doświadczeń i rozmów o wyzwaniach i potrzebach, z jakimi przemysł mierzy się na co dzień.

Zbiornik stężonego ługu sodowego posadowiony na terenie zakładu

Sprawdź case study dla branży spożywczej

Poznaj wyzwania zakładu produkującego napoje i realizację, dzięki której zapewniliśmy niezawodne magazynowanie i transfer stężonego ługu sodowego NaOH. Dzięki niej Klient mógł zrealizować plan zwiększenia produkcji.

Weź udział w konferencji i spotkaj się z ekspertami Amargo

Zachęcamy Cię do wzięcia udziału w konferencji i zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska, na którym eksperci Amargo zaprezentują rozwiązania mające wpływ m.in. na optymalizację kosztów, poprawę bezpieczeństwa czy niezawodność produkcji – czyli jedne z najczęstszych wyzwań m.in. działów utrzymania ruchu.

A jeśli aktualnie mierzysz się w swoim zakładzie z problematyką bezpiecznego magazynowania, dozowania i transferu substancji chemicznych – zarówno żrących, trujących i niebezpiecznych, jak również nieagresywnych – wskażemy Ci możliwą ścieżkę postępowania i umówimy się na kolejne kroki.

To co, do zobaczenia?!

Jak wziąć udział w konferencji?

Wystarczy, że przejdziesz na stronę Organizatora i dokonasz rejestracji on-line wypełniając formularz zgłoszeniowy. Na stronie znajdziesz dokładny program konferencji i szczegóły dotyczące lokalizacji.

Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Gospodarz Honorowy – Staropolanka.

Kategoria: Życie firmy