gdy żywice jako powłoka w zbiornikach kiszenia kapusty, ogórków i przetwórstwie spożywczym nie sprawdzają się…? co robić? porady, wskazówki, przykłady, opracowania, zdjęcia z wykonawstwa, montaży, specjalistyczna ekipa wykładzin trudnych zbiorników

Sharing is caring!

poniżej krótki filmik roboczy stanu pierwotnego zbiorników – przed wykonaniem właściwej izolacji tworzywami AMARGO.

Przeznaczenie – zbiorniki do przetwórstwa na dużą skalę żywności np. kiszenie, magazynowanie, konfekcjonowanie i dystrybucja (wymagana certyfikacja)

W kolejnych wpisach przedstawimy problemy wykonawcze na jakie napotkaliśmy, zastosowane metody wykonawcze oraz rzecz jasna efekt końcowy całej realizacji. Jeśli macie podobne zapotrzebowanie – zapraszamy do współpracy !

nierowna-powierzchnia-scian-zbiornika-zywicowanych-do-zaizolowania-plytami-tworzywa
nierowna-powierzchnia-scian-zbiornika-zywicowanych-do-zaizolowania-plytami-tworzywa

nierownosci-po-kilka-centymetrow-specjalistyczny-montaz-wkladow-z-tworzywa-plastiku
nierownosci-po-kilka-centymetrow-specjalistyczny-montaz-wkladow-z-tworzywa-plastiku
wysoki-zbiornik-do-kiszenia-kapusty-ogorkow-zaizolowac-naprawic-tworzywem
wysoki-zbiornik-do-kiszenia-kapusty-ogorkow-zaizolowac-naprawic-tworzywem
zbiornik-nie-trzymajacy-wymiarow-pomiary-przed-montazem-okladzin-z-tworzyw-sztucznych
zbiornik-nie-trzymajacy-wymiarow-pomiary-przed-montazem-okladzin-z-tworzyw-sztucznych
zbiorniki-po-zywicy-przeciekaja-konieczny-serwis-wykladzin
zbiorniki-po-zywicy-przeciekaja-konieczny-serwis-wykladzin

Autor

Redaktor ze Stażem

W branży produkcji z tworzyw sztucznych, pomijając techniczne przygotowanie na Politechnice Warszawskiej, praktycznie działamy już ponad 14 lat z wieloma sukcesami, doświadczeniami, wyzwaniami, realizacjami - którymi to dzielimy się z Szerokim Gronem Zadowolonych Klientów i Odwiedzających nasz Portal. Zapraszamy Cię byś do Nich również dołączył! Zapewniamy Indywidualne Podejście, Fachowość i Rozwiązania na Najwyższych Światowym Poziomie Technicznym. Przekonaj się o tym SAM ! english version : http://amargo.pl/en/about-amargo

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.